ALATURA-TE PANELULUI DE CERCETARE AL ISRA CENTER

Ajuta-ne sa imbunatatim informatiile in limba ta!

ALATURA-TE PANELULUI DE CERCETARE AL ISRA CENTER

Isra Center

Iti va cere parerea despre diverse subiecte relevante si de actualitate.

CASTIGA RECOMPENSE PARTICIPAND LA SONDAJE

Preschimba recompensele in carduri cadou, cupoane sau donatii.

OPINIA TA

Va fi inclusa in rezultatele transmise clientilor ISRA Center cu privire la proiecte de cercetare importante pentru acestia si va servi drept fundament in procesul decizional.

DATELE TALE PERSONALE

Toate datele personale pe care le furnizezi sunt gestionate riguros de Syno International in conformitate cu Regulamentul privind prelucrarea datelor cu caracter personal si Politica de confidentialitate.

Este posibil ca datele tale personale sa fie utilizate pentru actualizarea panelului de cercetare al ISRA Center si pentru realizarea sondajelor in numele ISRA Center. Toate partile implicate se angajeaza sa iti protejeze datele personale in conformitate cu legislatia in vigoare.

Vei primi o confirmare la adresa de e-mail specificata; autentifica-te si finalizeaza inregistrarea urmand instructiunile furnizate in e-mail, pentru a-ti activa contul.

Odata contul activat, vei primi pe e-mail o invitatie pentru a participa la sondajele ISRA Center. De asemenea, iti poti accesa contul pentru a-ti actualiza profilul si pentru a verifica daca exista sondaje la care poti participa.

Poti afla mai multe despre ISRA Center la: www.isracenter.com

Aveti intrebari? Trimiteti un e-mail la: israsupport@synoint.com