Schibsteds podcastpanel

Si din mening om våre podcaster


I Schibsted jobber vi kontinuerlig med å videreutvikle oss for både lyttere, samarbeidspartnere og annonsører. For å utvikle relevant innhold og gode podcaster er det viktig for oss å vite hva lytterne våre mener. Derfor håper vi du vil bli med i Schibsteds Podcastpanel hvor du kan gi oss din mening om våre podcaster, både det redaksjonelle og kommersielle innholdet.

Det er enkelt å bli med

Det er enkelt å bli med i Schibsteds Podcastpanel. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut noen få opplysninger om deg selv, så er du i gang. Ditt personvern er viktig for oss, og vi følger strenge retningslinjer for bruk av informasjonen.

Best av alt, du belønnes for innsatsen din

Det er helt gratis å bli med i Schibsteds Podcastpanel, og som takk for din deltakelse får du poeng som samles opp på kontoen din. Du kan velge å innløse poengene i form av penger eller gavekort, eller donere til veldedighet.

VI BESKYTTER DIN PERSONLIGE DATA

Alle personopplysninger du deler med oss garanterer vi å beskytte. Resultatene fra undersøkelsene aggregeres og presenteres alltid som anonyme aggregatdata. Hvis du vil vite mer, se vår personvernpolicy her for mer informasjon og les mer om våre svar om GDPR-direktivet fra EU her.

Hvis du har spørsmål eller problemer med din medlemskonto, kan du kontakte oss på e-post på: membersupport@synoint.com