Bli belönad för att dela med dig av dina åsikter

Som medlem kommer du att bidra till att utvärdera medier och reklam, bestämma framtidens produkter och prissättningsstrategier, mäta opinionen och allmänhetens syn på aktuella ämnen och mycket mer där dina åsikter är viktiga.

Sätt igång


Varje genomfört projekt ger dig belöningar som samlas på ditt konto. Du kan välja mellan att lösa in belöningarna själv i form av pengar, presentkort och kuponger, eller ge dem till vänner alternativt donera till välgörenhet.

Före varje projekt kommer du att se hur lång tid det beräknas ta att genomföra och vilken belöning du kommer att få.

Bli medlem redan idag! Din åsikt behövs

När du blir medlem i Sinitor-panelen

Ar du med och påverkar vårt innehåll, reklamen vi visar, du hjälper företag att förbättra sina produkter, tjänster och erbjudanden och dina åsikter kommer även att påverka statistik om samhälle och politik som blir underlag för beslut ute i olika organisationer i Sverige och även internationellt.

Bäst av allt är att du belönas för din insats

Vi kommer alltid att ersätta dig för att du delar din åsikt med oss. Det är helt kostnadsfritt att bli medlem i Sinitor-panelen och som tack för ditt deltagande får du poäng som kan bytas mot biobiljetter, Trisslotter, presentkort mm.

Vi skyddar dina personliga uppgifter

All personlig data som du delar med dig av garanterar vi att skydda. Resultaten av undersökningarna aggregeras och presenteras alltid som annonym sammanslagen data. Om du önskar veta mer se vänligen vår personvärnspolicy här för ytterligare information och läs gärna också mera om våra svar kring GDPR direktivet från EU här.